Чим корисні спеції

Кожна спеція не лише додає власного унікального смаку страві, а й впливає на організм. 

Науковці розповіли, чим корисні різноманітні спеції, які щодня зустрічаються у різних стравах.

Чорний перець. Зміцнює судини, покращує кровообіг та пам'ять.

Гвоздика. Допомагає очищати кров та виводити токсини з організму, а також покращує травлення та позитивно впливає на печінку та шлунок.

Часник. Здатен пришвидшити обмін речовин за короткий час.

Кориця. Завдяки чималій кількості антиоксидантів, які захищають організм від запалення.

Петрушка. Покращує процес травлення та виводить зайву рідину.

Куркума. Допомагає швидко заживляти рани, знижує апетит.

Кардамон. Позитивно впливає на серце, покращує кровообіг, а також допомагає при бронхіті.

Новини Полтави

    Розділи сайту:

    Написати лист в редакцію