Відзначення 300-ої річниці битви під Полтавою завершилося, залишивши по собі безліч статистичних даних

Серед різних цифр, зафіксованих після відзначення Полтавської баталії, важливими є обсяги продажу власної продукції місцевими підприємцями. Зокрема, завод продтоварів «Світанок» порадував численних гостей міста смачним полтавським квасом. Скільки літрів традиційного слов'янського напою випили у дні відзначення подій 1709 року та які відгуки отримали заводчани про свій фірмовий напій, дивіться далі.

Дні відзначення 300-річчя Полтавської битви видалися ударними не лише для організаторів урочистих заходів, а і для полтавських підприємців. Бо ж для кожного гостя міста треба було створити гідні умови не лише для духовного відпочинку. Кожен турист повинен був мати змогу ще й смачно поїсти та втамувати спрагу. Останні побажання гостей Полтави виконували представники Полтавського заводу продтоварів «Світанок», організувавши у дні відзначення подій під Полтавою виїздну торгівлю власним фірмовим квасом. Представники заводу запевняють: прохолодний напій мав неймовірний попит.

/Володимир Кирдій, начальник відділу маркетингу ПЗПТ «Світанок»

На самому Полі Полтавської битви було розташовано 7 бочок з квасом. За ці дні продано на самому полі близько 5 т., а вцілому по місту за вихідні було продано приблизно 40 т. квасу/

Володимир Кирдій говорить: всі гості міста, які мали нагоду спробувати натуральний квас від заводу «Світанок», залишили лише позитивні відгуки.

/Володимир Кирдій, начальник відділу маркетингу ПЗПТ «Світанок»

Ми отримали багато позитивних відгуків від гостей міста. Всім дуже сподобався цей напій. Ми самі цікавилися, і нам казали, що такого квасу вони не куштували більше ніде/

Урочистості позаду, проте хлібний квас від заводу продтоварів «Світанок» і надалі користується підвищеним попитом. А обсяги продажів напою, за словами начальника відділу маркетингу заводу, з кожним роком лише збільшуються.

Секрет популярності світанківського хлібного квасу, говорять на підприємстві, дуже простий - повністю натуральна сировина та сучасне якісне обладнання для виробництва напою. Бо ж виготовляють полтавський квас лише з цукру, дріжджів та концентрату квасного сусла з пророщених злакових культур і житнього хліба, без застосування жодних штучних домішок. Про натуральність напою говорить і термін зберігання - бочковий квас придатний для вживання лише 2 дні.

Проте, не квасом єдиним живе «Світанок». Адже завод радує мешканців міста ще й якісною питною водою, а також різноманітними безалкогольними напоями.

Новини Полтави

    Розділи сайту:

    Написати лист в редакцію